Bodyshapers

Endast ett sökresultat

Välkommen till vår Bodyshaper & Shapewear Kategori
Här hittar du vårt noggrant utvalda sortiment av bodyshaper och shapewear som passar alla kroppstyper och storlekar. Vi erbjuder en rad olika stilar och utföranden, inklusive shapingbody, bodyshaper med ben och catsuit shapewear. För att säkerställa att alla kunder hittar något som passar deras unika behov erbjuder vi storlekar från S till 3XL.


Shapingbody för en perfekt silhuett
Shapingbody är den ultimata lösningen för att framhäva dina bästa egenskaper och dölja eventuella oönskade områden. Våra shapingbodies ger dig en slankare och mer välformad silhuett, och är tillverkade av högkvalitativa material för att ge dig bästa möjliga komfort och stöd.
Bodyshaper med ben för extra kontroll
En bodyshaper med ben ger dig inte bara en slankare midja och plattare mage, utan också välformade lår och rumpa. Våra bodyshapers med ben är tillverkade av stretchiga och bekväma material som smidigt formar sig efter din kropp och ger dig den extra kontroll du önskar.
Catsuit Shapewear för en helkroppsupplevelse
För dem som söker en mer omfattande lösning är catsuit shapewear det perfekta valet. Catsuits täcker hela kroppen och ger en enhetlig och jämn silhuett från axlar till vrister. Vår catsuit shapewear är designad för att erbjuda optimal komfort och flexibilitet, så att du kan röra dig fritt och känna dig självsäker i alla situationer.
Plusstorlekar för alla kroppstyper
Vi tror att alla förtjänar att känna sig fantastiska i sina kläder, oavsett storlek. Därför erbjuder vi bodyshaper och shapewear i plusstorlekar från S till 3XL. Våra plusstorleksprodukter är designade för att ge samma stödjande och formande effekter som våra mindre storlekar, samtidigt som de är bekväma och smickrande för alla kroppstyper.

Bodyshapers

ShapingBody

299 kr
Vi använder webkakor för att förbättra din surfupplevelse. Genom att klicka på 'Acceptera' godkänner du användningen av alla webkakor.