Vår historia

Tivanse är en webbutik som specialiserar sig på shapewears under vårt eget varumärke. Vi grundades 2018 med målet att erbjuda högkvalitativa shapewears till konkurrenskraftiga priser. Genom åren har vi lyckats kombinera stil, komfort och funktion i våra produkter, vilket har resulterat i hundratals nöjda kunder.

Egen kollektion

År 2020 lanserade vi vår egen kollektion av shapewears, designad med våra kunders behov och preferenser i åtanke. Vi tror att alla förtjänar att känna sig bekväma och självsäkra i sina kläder, och därför arbetar vi ständigt för att utveckla och förbättra vårt sortiment.

Kvalitetsproduktion

Våra shapewears tillverkas i Turkiet med hjälp av högteknologiska maskiner, vilket garanterar att våra produkter håller en hög kvalitet och standard. Vi är stolta över att kunna erbjuda plagg som är både funktionella och estetiskt tilltalande, och vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar vid varje tillfälle.

Utmärkt kundservice

Som ett företag är vi engagerade i att erbjuda utmärkt kundservice och snabba leveranser, så att du enkelt kan hitta den perfekta shapewears för dig. Vi bjuder in dig att utforska vårt sortiment och upptäcka skillnaden som Tivanse kan göra för din garderob och ditt välbefinnande.