ShapingTrosor

Visar alla 5 resultat

Shapewear: Shapingtrosor för en slankare silhuett

Välkommen till vår exklusiva kollektion av shapingtrosor, en del av vårt shapewear-sortiment, designade för att ge dig en slank och elegant silhuett utan att kompromissa med komfort. Utforska våra olika modeller av shapingtrosor, inklusive string, högmidjade och push-up, för att hitta den perfekta passformen för din kroppsform och stil.

String-modell för diskret formning

Våra shapingtrosor i string-modell ger dig en slät och definierad silhuett under dina kläder, samtidigt som de är bekväma och diskreta. Den perfekta lösningen för att få en slankare midja och plattare mage när du bär tighta kjolar, klänningar eller byxor.

Högmidjade shapingtrosor för extra stöd

Högmidjade shapingtrosor är det perfekta valet för dig som vill ha extra stöd och formning över magen och midjan. Våra högmidjade modeller ger en omfattande kroppskontroll som sträcker sig från midjan ända upp till bh-linjen, vilket skapar en slank och slät profil.
Push-Up Trosa – Förvandla Din Figur Med Inbyggda Kuddar
Upptäck vår fantastiska push-up trosa med inbyggda vadderade kuddar för att ge din bakdel ett lyft och skapa en fylligare, rundare form. Denna innovativa design ger dig en förvandlad silhuett som framhäver dina kurvor och ger dig ett självsäkert utseende, oavsett vad du bär. Prova vår push-up trosa och känn skillnaden!

Kvalitetsmaterial och teknologi i vårt shapewear

Vi använder material av hög kvalitet och avancerad teknologi för att ge dig de bästa shapingtrosorna på marknaden. Med stretchiga och andningsbara tyger får du en skräddarsydd passform som anpassar sig efter din kroppsform, medan våra specialdesignade paneler ger extra stöd och formning där det behövs mest.

Stort urval av storlekar och färger för alla kroppstyper

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av storlekar och färger för att passa alla kroppstyper och preferenser. Välj bland klassiska svarta eller diskreta nude för att hitta de shapingtrosor som passar din personliga stil. Med storlekar från S till 2XL kan vi garantera att du hittar den perfekta passformen för just dig.

Vi använder webkakor för att förbättra din surfupplevelse. Genom att klicka på 'Acceptera' godkänner du användningen av alla webkakor.