Vanliga Frågor

Här får du svar på de vanligaste frågorna som kunderna brukar ställa till oss.

Våra leveranstider varierar mellan 1-4 dagar. Vi skickar alltid våra beställningar inom 24 timmar på vardagar (helgfria).

Vi skickar våra paket med Postnord och alla leveranser är spårbara. Kunder kan följa sina paket via e-post eller genom att registrera sig på “Mina beställningar”-sidan.

Nej, du kan följa din leverans via e-post som vi skickar när din beställning har skickats. Om du vill ha ytterligare information och spårningsmöjligheter kan du registrera dig på “Mina beställningar”-sidan.

Vi erbjuder flera betalningsalternativ, såsom Klarna, Visa, Mastercard, Maestrocard och American Express.

Ja, betalningen är absolut säker på vår webbplats. Vi använder SSL-certifikat för att skydda din information och garantera en säker anslutning.

Dessutom samarbetar vi med världens största betalningsleverantörer, såsom Klarna, Visa, Mastercard, Maestrocard och American Express för att erbjuda dig en trygg och säker betalningsupplevelse.

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt. Kunden står för returfrakten, men vid reklamation av en felaktig produkt eller en produkt med defekt står vi för returfrakten.

Återbetalningar sker inom 1-5 bankdagar efter att vi mottagit och behandlat returen.

Kunden ansvarar för returfrakten vid ångerrätt. Om det däremot rör sig om en reklamation av en felaktig produkt eller en produkt med defekt står vi för returfrakten.

Har du fortfarande några frågor?

Du är alltid varmt vällkommen att kontakta oss!

Kontakta Oss